LOS ANGELES 25 - 29 JULI

MITT ÅR I USA / 0
Dag 1 
 
Vi fortsatte bilresan ner från San Francisco till LA! Vi stannade till på ett motel på natten för att sova innan vi körde vidare! Vi tog en skaplig omväg påväg ner till LA då vi skulle åka förbi Big Sur. Big Sur är ett jättefint omårde bland klippor och berg med en underbar ursikt. Väl när vi kom till LA så hamnade vi självklart i traffick i två timmar så resan tog lite längre än planerat! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag 2 
 
Vi gick upp ganska skapligt för att åka till Malibu och ta lite bilder. Det tog sin tid då det alltid är så mycket trafik i LA. Vi stannade till längs klipporna och tog in den fina utsikten som fanns. 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan så åkte vi vidare till Santa Monica. Tog självklart en massa turistiga bilder som man gör som turist. Det var betydligt mycket mer folk denna gång än när jag var där med min familj. 
 
När vi var klara där så promenerade vi tillbaka till shoppingstad som pappa tipsade om att dem hittat efter att jag åkt tillbaka till Seattle i våras. Det var så otroligt varmt så det var nästan jobbigt att gå överallt. Det blev inte så mycket shopping som jag trodde. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag 3 
 
Vi gick upp redan klockan 6 för på morgonens schema så stod det Runyon Canyon Hike. Det var väldigt kvavt så det blev lite jobbigt att gå backarna uppför men vi klarade det och var uppe på toppen inom en timme. Dessvärre så såg vi inga kändisar som sägs gå den hiken. Men vi såg väldigt många söta hundar. 
 
 
 
 
Efter hiken så åkte vi hem och gjorde oss i ordning för att åka till Hollywood. Vi gick hela Walk of Fame upp och ner så det tog sig sin tid. Vi bestämde oss för att gå in på MadameTussauds för att träffa kändisar. Det var väl det ända stället i LA som vi mötte kändisar på. Det fick duga och lugnade våra nerver om vi faktiskt skulle stöta på en kändis i real life! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att vi kände oss klara på Hollywood B åkte vi till en plats där vi hade väldigt bra utsikt över Hollywood skylten. På vägen hem till hotellet så stannade vi till på Pink's hotdogs. Det är tydligen ett populärt ställe som inte låg alls långt från vårdat hotell. Jag blev väl inte direkt så jätte imponerad och kommer nog inte kom tillbaka dit. Ingen trogen kund om vi säger så. 
 
 
 
Dag 4 
 
Dagens plan för dagen var Venice Beach så vi åkte dit och det skulle ta oss en halvtimme att åka dit. Men vi spenderade betydligt mycket mer än en halvtimme i bilen då det var massvis med trafik både på vägen dit och hem. Och sedan att hitta parkering var inte lätt kan jag säga. 
 
Vi strosade runt, köpte glass och kollade runt i alla småaffärer de hade längs strandgatan. Jag gjorde även en henna tatuering, Som jag skulle skrämma mamma med att den var en riktigt men hon gick inte på det. 
 
På vägen hem så stannade vi till och åt middag på Sizzlers. En buffé restaurang som de har i Australien och vad kan jag mer säga än att jag älskar stället? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top