HAPPY HALLOWEEN

MITT ÅR I USA / 3
Idag är det en stor dag i hela USA nämligen Halloween! Igår var vi på middag på min värdfamiljen club. Det bjöds på buffé jag inte skulle kalla buffé men även ert haunted house.

Idag är det först lunch på google där min värdmamma jobbar som gäller. De delar även ut godis där så barnen kommer att vara värsta energibomberna. När vi kommer hem är det trick or treat som gäller vilket  jag är jättetaggad för. Jag kommer att både gå med barnen och dela ut godis. Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera

ONSDAG

MITT ÅR I USA / 0
Kom hem för en stund sedan efter att jag följt med äldsta värdbarnet till tandläkaren. Ska snart åka in till Issaquah med Bec till Target. Hon skulle köpa några saker och jag måste köpa en ny halloweenkostym. Fick hem min kostym som jag köpte från Amazon igår, dock så vara västen trasig och det är en stor svart fläck på tröjan. Inte acceptabelt även om den var någorlunda billig så den får åka tillbaka. 


Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera

100 DAGAR I USA

MITT ÅR I USA / 0
Idag är det 100 dagar sedan kag lämnade Sverige för mitt äventyr här borta. Detta firade jag och Bec med att ära Kinamat till lunch. Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera
Till top