LAS VEGAS 29 - 30 JULI

MITT ÅR I USA / 1
 Dag 1
 
 Vi lämnade LA runt 7 på onsdagmorgonen för att köra timmarna till Las Vegas! Första stoppet gick till IHOP för att äta frukost! Efter det satte vi oss i bilen för att börja resan på riktigt! Vi tog en liten omväg och åkte till Arizona på vägen för att se Gran Canyon! Vad kan jag säga mer än att det är varmt i öknen, temperaturen kom upp i 107 F, vilket är ungefär 43 grader! Sjukt varmt! Kändes som att näsborrarna tog en tripp till mikron när man andades! 
 
 
 
 
 
 
 
Efter Grand Canyon så satte vi oss i bilen och körde till Vegas, vilket tog oss ungefär en timme! Vi stannade även till på In n Out på vägen! Ett berömt hamburgarställe här i USA! Jag äter ju inte harmburgare längre då jag är så trtt på det men eftersom In n out är så populärt så kopplade jag bort mitt illamående. Jag tyckte personligen inte att det var något speciellt, som en vanlig hamburgare som man kan grilla hemma! 
 
 När vi kom fram till Vegas så gjorde vi oss i ordning för att gå ut och gå runt! Både jag och Bec spenderade 0 dollar på casino, vi kände att det inte var något att slösa vår värdefull dollar på! Och jag spelade ju när min familj var här på besök! Vi kollade runt i sovuniraffärerna och klädaffärerna såklart och sedan gick vi hemmåt runt 12! Båda var så trötta efter bilresan och brist på sömn! 
 
 
 
Vi bodde på ett jättefint hotell vilket var rena lyxen från de andra hotellen vi bott på hittils!
 
 
 
 
Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera

SAN FRANCISCO 22 - 24 JULI

MITT ÅR I USA / 2
Dag 1 
 
Dagen började tidigt med att säga på återseende till min värdfamilj, gillar inte ordet hej då! Min värdpappa skjutase sedan mig till flygplatsen och båda mina väskor lyckades precis väga exakt 23 kilo på måttet! Folket på flygplaten blev impade på min packningsskills! Det ni! 
  
 
 
Här har vi precis lanadat i San Francisco och släppat alla våra tunga väskor till bilen som skulle ta oss till vårat hotell! 
 
 
 
 
 
Efter att vi lämnat av väskorna på vårat hotell så tog vi oss till tunnelbanan för att ta oss ut till Golden Gate Park och Painted Ladies! De första två dagarna hade vi väldigt dåligt väder! Det blåste och var otroligt kallt, flesta gick runt med jacka och jeans och där var vi med väskorna fulla med sommarkläder! 
 
Dag 2

Vi hade köpt biljetter till Alcatraz klockan 10:30 så vi åkte ut i god tid för att hinna gå runt vid vattnet och se piererna! Alcatraz var så otroligt coolt att få uppleva! Om ni är i San Francisco se till att åka dit, värd varenda öre kan jag lova! Först så gick jag och beck på en guidad tur som gick att gå under den veckan vi var där, den handlade om hur fångarna försökt fly under sin vistelse! Lite långtråkig men intressant! Sedan så gick vi en guidad tur där vi fick ta på oss hörlurar och gå runt inne i själva fängelset! 
 
Efter Alcatraz så gick vi vidare till Lombart Street! Den slingriga backen som San Francisco är kända för! Det är en sådan stor tursit attraktion så det var så mycket folk där som ville ta kort! Alla bilar som körde ner för backen blev lite smått irreterade på alla så det tutades ganska mycket! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bjuder på denna otroligt sexiga bild! 
 
 
 
 
 
 
Dag 3
 
Sista dagen in San Fran var kommen och vi gick upp otroligt tidigt för att åka och hämta hyrbilen! Vi fick en helt ny bil som endast hade gått 80 mil! Rena lyxen! Efter vi hämtat bilen och packat in våra liv i bilen så åkte vi till en park där vi kunde ta bilder på Golde Gate Bridge! Otrolit att få se bron med egna ögon och få ta mina egna kort! 
 
Sedan bar det vidare till Sixflags, ett stort nöjesfält, som Liseberg! Trodde det skulle vara större och ha mer attraktioner! Men det roligaste på hela dagen var nog när Bec tappade sin ena sko i en karrusell! Vi skrattade så mycket åt det! 
 
 
 
 
Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera

IMORGON GÄLLER DET

MITT ÅR I USA / 0
Imorgon så bär det äntligen av mot resmånaden! Flyget lämnar älskade Seattle för slutdestination San Francisco! I San Francisco kommer vi spendera 3 dagar i sedan är det dags för nya äventyr! 
 
 
 
 
 
 
Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera
Till top