BÅDA ÄR TRÖTTA

MITT ÅR I USA / 3
Då är det fredag och nästan en vecka är borta! Tog en sväng till gymmet idag men det var svårt då jag är så otroligt trött, har jobbat sent varje dag denna vecka förutom tisdag och imorgon är jag ledig och på söndag börjar jag inte jobba förrens vid 4! Är Känns konstigt att vara ledig imorgon på en lördag, senaste gången var förra året tror jag, jobbar alltid lördagar nuförtiden! 
 
 
Harvey har hållit mig sällskap denna morgon! Längtar tills jag kommer och får träffa min systers nya hund Tjoffen! 
Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera

FÖR MYCKET SOL

MITT ÅR I USA / 1
Den senaste veckan har vi haft toppen väder med skinade sol och 25 grader! Kanonväder om ni frågar mig, lite skillnad från det svenska vädret har jag sett! Idag har jag fart fram och tillbaka, jobb på morgonen, klass sedan hämta medicin åt äldsta killen, kom hem 15 minuter innan det var dags att åka och hämta barnen! Det visade sig att lilkillen hade magont så han hade fått lämna klassen tidigare för att sitta utomhus! Så när jag kom började hans tårar falla ner för hans kinder! Så var glad att jag alltid kommer 5 minuter innan klockan ringer så fick sitta och trösta honom tills vi väntade på de andra två! Vi fortsatte vidare till simningen som killen hoppade över men tjejen hoppade i det svalkande vattnet! Så jag och lillkillen satt i skuggan medans jag försökte få han att lugna sig medan den äldsta badade själv! Måste säga att barnen har bland de bästa simlärarna någonsin! Alla tre kom fram till oss och frågade hur han mådde! Skulle ha slutat vid 9 idag men vi värdmamma bestämde sig för att ta med barnen ut så fick sluta redan vid 6. 
 
Jag börjar känna att all sol tar på mig som bara den, inte för att jag redan har blivit röd och mina färknar börjar komma! Utan mitt huvud har varit tungt hela dagen då jag har suttit i ett klassrum 3 timmar, sedan ytterligare 3 timmar i bilen sammanlagt efter allt åkande och på det, denna värme vi har! Har knappt fått någon frisk luft under dagen förutom när vi var på simmingen och badade Harvey i trädgården! 
 
 
Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera

LUNCH MED BEC PÅ MINGS

MITT ÅR I USA / 0
Idag mötte jag up Bec för lunch på mitt älskade Mings Garden, gud vad jag kommer sakna detta ställe när jag kommer hem till Sverige! Tog som vanligt Kyckling Curry, kommer aldrig byta ut den mot något annat! 
 
När jag kom hem så hade städarna kommit och börjat städa, de brukar ju komma på måndagar men det var ju Memorial Day i måndags! Måste även påminna dem att inte låsa dörren när de städar då äldsta killen numera kommer hem själv med skolbussen då jag hämtar de två yngsta då vi åker direkt till simmningen! Förhoppningsvis är det varmare idag än igår, det ska bli 27 grader hela veackn men vet inte vart värmen tog vägen! Tog på mig shorts igår och höll på att frysa ihjäl igår när barnen simmade! 
 
 
 
 
 
Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera
Till top