UNBROKEN

MITT ÅR I USA / 0
I söndags såg jag och Bec Unbroken på bio. Kan vara en av de bästa filmerna jag har sätt. Filmen är baserar på en verklig historia som gör filmen hundra gånger bättre! Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera

RED ROBIN

MITT ÅR I USA / 0
Idag efter att jag slutade jobbet runt halv 6 så kom Ellen och hämtade mig! Vi  for vidare till Red Robin för middag. De är ju kända för sina hamburgare men jag tog en sjukt god bbq wrap! 

Efter maten så drog vi vidare till bokhandel och kollade runt. Det finns så många böcker jag skulle vilja köpa. Jag ska någon gång i mitt liv läsa de klassiska engelska litteratur böckerna! 

Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera

MÅNDAG OCH SKRIDSKOR

MITT ÅR I USA / 1
Idag stod det jobb på schemat och dagens aktivitet var skridskor! Så vi spenderade lite över två timmar med skridskor på fötterna. Sedan blev det en stor favorit till lunch för barnen, nämligen Subway! 

Påvägen en satt vi i en bilkö i 15 minuter för att det var en olycka precis förre vår exit. En liten lastbil och personbil var inblandade så hela räddningstjänsten var där. Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera
Till top