LÖRDAGSJOBB!

MITT ÅR I USA / 0
Idag är det lördag vilket innebär att veckan snart är slut! Jag har äntligen fått uppleva en Thanksgiving! Hur coolt som helst om ni frågar mig! 

Men i allafall idag så stod det jobb på schemat! Eftersom att det har kommit snö hit så har vi varit ute i snön. Kanske inte det opimala för mig med inga riktigt varma vinterkläder! Måste köpa nya vantar för min ena fingervante är borta! Har rivit upp och ner på mitt rum utan någon tur! 
Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera

FÖRSTA SNÖN

MITT ÅR I USA / 1
Idag vaknade jag upp till detta! Trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle få se snö i USA! Det är extra kul för Bec som aldrig har sett snö falla förut! Jag undrar bara hur länge snön kommer hålla sig kvar! Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera

BLACK FRIDAY

MITT ÅR I USA / 1
Idag är det black friday här i USA! Det är dagen där i stort sätt alla affärer har 50 % off! Eller så har de andra dealer! 

Det var så coolt att få uppleva Black Friday! Bec och jag åkte redan vid halv 4 imorse till Aldwrwood Mall där vi spenderade ca 8 timmar och några hundra dollar fattigare! Men det var värt det! Ont i fötterna hade jag efter dessa timmar kan jag lova! Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera
Till top