LONGWEEKEND

MITT ÅR I USA / 1
Denna helg ser lite annorlunda ut än vad dom vanligtvis ser ut! Mina värdföräldrar åkte imorse på en weekendtrip till Las Vegas så jag har själv barnen från fredag eftermiddag till måndag eftermiddag! Det kommer bli en väldigt lång helg men det känns som att den kommer gå fort! Idag har vi inte gjort så mycket! Tjejen åkte iväg på Girl Scouts på eftermiddagen, de skulle hika ner för Snoqualmie Falls! Det är även Garage Sale weekend just nu så vi har varit utomhus nästan hela dagen! När tjejen kom hem så bestämde jag att vi skulle göra det enkelt och äta middag på Subway! Fick lillkillen att prova en macka än att välja pizzan, nu är pizzan ett minne blott! 
 
Imorgon har vi inga direkta planer mer än att fortsätta sälja saker och sedan så blir tjejen upphämtad för en playdate med en kompis! Vi får se vad vi hittar på senare, kanske åker och ser på bio eller en trip till Target som är en storfavorit bland barnen! 
#1 - - Pappa:

Låter som att helgen kommer att gå fort , hoppas att ni kommer att sälja massa med sker och ha roligt tillsammans Kram Pappa

Svar: Helgen gick jättebra! Kidsen sålde som bara den 😄
Lisa Zakó

Till top