LAS VEGAS 29 - 30 JULI

MITT ÅR I USA / 1
 Dag 1
 
 Vi lämnade LA runt 7 på onsdagmorgonen för att köra timmarna till Las Vegas! Första stoppet gick till IHOP för att äta frukost! Efter det satte vi oss i bilen för att börja resan på riktigt! Vi tog en liten omväg och åkte till Arizona på vägen för att se Gran Canyon! Vad kan jag säga mer än att det är varmt i öknen, temperaturen kom upp i 107 F, vilket är ungefär 43 grader! Sjukt varmt! Kändes som att näsborrarna tog en tripp till mikron när man andades! 
 
 
 
 
 
 
 
Efter Grand Canyon så satte vi oss i bilen och körde till Vegas, vilket tog oss ungefär en timme! Vi stannade även till på In n Out på vägen! Ett berömt hamburgarställe här i USA! Jag äter ju inte harmburgare längre då jag är så trtt på det men eftersom In n out är så populärt så kopplade jag bort mitt illamående. Jag tyckte personligen inte att det var något speciellt, som en vanlig hamburgare som man kan grilla hemma! 
 
 När vi kom fram till Vegas så gjorde vi oss i ordning för att gå ut och gå runt! Både jag och Bec spenderade 0 dollar på casino, vi kände att det inte var något att slösa vår värdefull dollar på! Och jag spelade ju när min familj var här på besök! Vi kollade runt i sovuniraffärerna och klädaffärerna såklart och sedan gick vi hemmåt runt 12! Båda var så trötta efter bilresan och brist på sömn! 
 
 
 
Vi bodde på ett jättefint hotell vilket var rena lyxen från de andra hotellen vi bott på hittils!
 
 
 
 
Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.

Kommentera
Till top